Shikoni si duket tani“Transiti i ri” në Prizren

Në mëngjes ju njoftuam për instalimin e ndriçimit publik në “Transitin e ri” dhe shikoni si duket tani (natën) kjo rrugë.

Vërtetë bukur!, ka shkruar kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.