TIKA jep mbështetje në Zhvillimin Rural të Kosovës

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA ka bërë promovimin e projektit “Projekt për tharrjen dhe paketimin e bimëve mjekësore aromatike dhe pemëve të imta” i cili është implementuar në kuadër të “Programi i Mbështetjes së Investimeve në Zhvillimin Rural”.

Në ceremonin e hapjes kanë marr pjesë Zëvendëskryeministrja Emilija REDŽEPI, Ambasadori i Republikës së Turqis në Prishtinë Z. Tunç ANGILI, Nënkryetari i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA Z. Mahmut ÇEVİK, Ministri Fikrim Damka dhe musafir të tjerë.

Ky projekt është realizuar në Fshatin Lubinje të Poshtme si dhe në Fshati Dobratin.

Nënkryetari i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA Z. Mahmut ÇEVİK ka theksuar se ky është vetëm njëri nga shumë projektet e realizuara në mbeshtetje të popullit të Kosovës, dhe se këto projekte do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.