Skandal në një Shkollë të Ferizajit, libra erotikë për klasat e nënta dhuratë nga Beogradi


Në shkollën fillore “Afrim Azizi” në Ferizaj, të martën u mbajt një orë letrare. Nga aktiviteti që e organizoi Qendra Multimedia, në duart e nxënësve përfunduan disa libra me përmbajtje e fotografi erotike.

Sipas drejtoreshës së shkollës, librat ishin dhuratë për fëmijët dhe se këta e patën të pamundur kontrollimin e përmbajtjes.

Pas që është vërejtur përmbajtja e librave të dhuruar, komuna e Ferizajit mori vendim që të ndërpres bashkëpunimin me këtë qendër.

Derisa nga Qendra thonë se libri me titullin “Me dashuri nga Beogradi”, është përmbledhje prozash të shkrimtarëve serb, dhe sipas tyre është i përshtatshëm për fëmijët nga klasa e shtatë e tutje

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.