Ta ndihmojmë Ninën: I duhen 144.000 euro për shërim


Nina Dragusha, një vajzë e vogël është diagnostifikuar me tumor.

Babai i saj, kërkon ndihmë pasi për shërimin e të bijës, i duhen 144 mijë euro.

Përshëndetje Familjar,Miq dhe Dashamirë.

Nina jonë e bukur është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe është diagnostifiku me Tumorin NEUROBLASTOMA në Abdomen i cili shërimin duhet ta marr urgjent në Turqi, i cili kushton 144.000 Euro.

Une dhe Tina kur kemi fillu bashkë rrugëtimin jetësor, kishim imagjinuar të jemi gati me të gjitha sfidat e jetës por në realitet qenka shumë ndryshe, si Prindër jemi të thyer.

I madhi Zot po të jepke forcë dhe sabër me i përballu këto sprova dhe lutemi te Allahu ti jep shërim vajzës tonë Ninës.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të ndihmojnë Ninën në menyrë Financiare, Llogaria e Bankës është:

Leutrim Dragusha 044777232

IBAN: XK05 2033000108638067 – Teb Bank

Sëift Code: TEBKXKPR

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.