Tetë spitale të Gazës u bombarduan në tre ditët e funditTetë spitale janë bombarduar nga forcat izraelite në tre ditët e fundit dhe 18 spitale kanë qenë jashtë shërbimit që nga 7 tetori, tha zyra e mediave të qeverisë së Gazës.

Al Jazeera raporton se spitali më i madh i Gazës, al-Shifa, pësoi “një dëm të madh” në sulmet ajrore izraelite.

Ministria e Shëndetësisë e Gazës ka postuar gjithashtu një video që tregon dëmet e shkaktuara në departamentin e radiologjisë në spitalin al-Nasser në Khan Younis në Rripin jugor të Gazës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.