Tifozëritë shqiptare pajtohen para varrit të Adem Jasharit

Dy tifozëritë të skuadrave shqiptare nga Maqedonia e Veriut i shtrinë dorën e pajtimit njëri-tjetrit.

“Ballistët” e Shkendijës së Tetovës dhe “Shvercerat” e Shkupit përfundimisht bënë “paqe”.

Kjo ndodhi në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” para varrit të komandantit legjendar.

Pajtimi i tyre u bë me ndërmjetësimin e humanistit Halil Kastrati, hoxhës Fatmir Latifaj dhe ish-kryetarit të Skenderajt Bekim Jashari.

Të dyja tifozëritë e patën një inicident mes tyre në ndeshjen e Kupës së Maqedonisë së Veriut.

Ata të Shkupit, shfrytëzuan ndeshjen e Kupës ndaj Shkëndijës për të hyrë në fushë dhe për t’i sulmuar lojtarët, gjë që irritoi tifozët nga Tetova, të cilët kërcënuan me veprime reciproke.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.