Totaj; Rikthimi i kalldrëmit trotuareve në unazën e qytetit të Prizrenit ka filluar ta jep efektin fillestar estetik

Rikthimi i kalldrëmit përmes projektit për rregullimin e trotuareve në unazën e qytetit të Prizrenit ka filluar ta jep efektin fillestar estetik.

Megjithë këtë, punimet po vazhdojnë me një ritëm të shtuar, marrë parasysh dhe natyrën e këtij punimi që do kohën e vet.

Falënderoj qytetarët dhe turistët për durimin dhe respektimin e vend punishteve, të cilin projekt do ta gëzojmë bashkë!, ka shkruajtur Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.