Totaj:Po vie në funksion shtegu i veçantë i rrugës për hyrje në “Abi Çarshia”, në mënyrë që veturat ta kenë hapësirën për të qarkulluar lirshëm në rrugën e frekuentuar “Ekrem Rexha”

Me asfaltimin e këtij segmenti rrugor do të shkarkohet komunikacioni i dendur në këtë pjesë të qytetit, që shërben si transit për hyrje/dalje nga Gjakova në një anë dhe nga Shqipëria në anën tjetër, ka shkruar kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.