Tragjike / Mbi 3 mijë e 700 fëmijë palestinezë të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza

Ministria e Shëndetësisë në Gaza: Numri i të vrarëve nga 7 tetori rritet në 9.061, duke përfshirë 3.760 fëmijë dhe 2.326 gra.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.