Tre mjekë janë sulmuar sot nga qentë endacakë në QKUK

Klan Kosova merr vesh se një kardiokirurg, një anesteziologe dhe një specializant i syve në Klinikën e Oftalmologjisë, ishin kësaj radhe viktima të qenve.

Nga këta tre, vetëm dy kanë kërkuar trajtim në klinikën Emergjente.

Ndryshe, mjekët e kanë raportuar rastin edhe në administratën e drejtorisë së ShSKUK-së

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.