Për shkak të prishjes në rrjetin e ujësjellësit në rr. “Rifat Ukimeri”, s’do të ketë ujë në Lagjen “Ortakoll“, Rr. Jusiuf Gërvalla“ dhe Rr. „Edit Durham“

K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ PRIZREN njofton konsumatorët se për shkak të prishjes në rrjetin e ujësjellësit në rr. “Rifat Ukimeri”, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë sot (më 21.04.2022), prej h 10:30 ÷ 14:00 në këto zona te qytetit të Prizrenit:

• Lagja „Ortakoll“,
• Rr. Jusiuf Gërvalla“,
• Rr. „Edit Durham“,

Me përfundimin e punimeve, do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.