USHTRIA E KOSOVËS DHE SHQIPËRISË 🇽🇰🤝🇦🇱

Ekipet përfaqësuese të FSK-së dhe FA të Republikës së Shqipërisë stërviten së bashku para dislokimit në Mbretërinë e Bashkuar, ku do të marrin pjesë në Stërvitjen/Garën më të famshme të patrullimit ushtarak ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2022”.
Së bashku gjithmonë më të fortë dhe më të suksesshëm!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.