Ushtria izraelite bombardon shkollën Al-Fakhoura në kampin e refugjatëve JabaliaUshtria izraelite bombardoi shkollën Al-Fakhoura ku janë strehuar mijëra palestinezë në kampin e refugjatëve Jabalia në veri të Rripit të Gazës, ka të vdekur dhe të plagosur. /AA.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.