Varhelyi takon Kurtin: Kosova ta vazhdojë reformën në drejtësi, të luftojë krimin e organizuar

Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi, Oliver Varhelyi është takuar me kryeministrin Albin Kurti në Bruksel para takimit të Këshillit për MSA-në.
Komisioneri i BE-së, Varhelyi ka njoftuar se me kryeministrin Kurti ka diskutuar rëndësinë e vazhdimit të reformës në drejtësi.

“Me kryeministrin Albin Kurti para takimit të Këshillit të Stabilizim-Asociimit të BE-së për Kosovën. Diskutuam rëndësinë e zbatimit të shpejt të Planit Ekonomik dhe Investues për Ballkanin Perëndimor si dhe punën e vazhdueshme në reforma që përfshinë reformën në drejtësi, luftën kundër krimit të organizuar”, ka thënë Varhelyi.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.