Vdes Faik Ramadani, babai nga Reçaku të cilit ju vranë tre djemtë në luftë

Mbrëmë ka vdekur Faik Ramadani nga Reçaku.

Për vdekjen e tij kanë njoftuar familjarët e të ndjerit në rrjetet sociale.

Ramadani ishte babai i tre djemëve Fatmirit, Saliut dhe Nexhatit, të cilët ishin vrarë në Reçak më 15 janar 1999.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.