Zhduket një grua në Prizren, rastin në Polici e ka paraqitur burri i saj

Një grua është zhdukur në Prizren.

Rastin në Polici e ka paraqitur burri i saj.
” Me 05.12. 2022, ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti në procedurë hetimore”, thuhet në raportin e PK-së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.