Vdes një i burgosur në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë


Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Departamenti Shëndetësor i Burgjeve njoftojnë se sot rreth orës 07:40 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë ka ndërruar jetë i burgosuri, V.M.

Vdekja është konstatuar nga ekipi i Qendrës Emergjente të Qytetit.
I burgosuri ishte duke u trajtuar sipas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore publike (IPFK-së).

Organet kompetente janë duke i zhvilluar procedurat ligjore, ndërsa autopsia do të verifikoi shkakun e vdekjes./Indeksonline

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.