Vetura “Fluturon” me 166km/h në autostradë në zonën me kufizim 80km/h

Njësia për Kontroll të Autostradave në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 80 km/h ka identifikuar shoferin duke drejtuar mjetin me shpejtësi 166 km/h, i njëjti është gjobitur me 300€ dhe 3 muaj i është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.