Vetura godet një femër në Prizen, shoferi ikë nga vendi i ngjarjes

Drejtoria e Policisë Rajonale në Prizren ka njoftuar se ka arritur të identifikojë shoferin që shkaktoi një aksident në rrugën “Ekrem Rexha” në Prizren, më 16 dhjetor.

I dyshuari A.B., 19 vjeçar, dyshohet se ka goditur me veturën e tij një femër në tortuar.Personi në fjalë kishte qenë duke u kthyer nga parkingu, kur edhe e shkaktoi aksidentin.

I njëjti u largua nga vendi i ngjarjes, pa i dhënë ndihmë viktimes, e cila pësoi lëndime trupore.

Policia ka njoftuar se pas hetimeve të realizuara, kanë identifikuar dhe verifikuar automjetin dhe të dyshuarinë i cili është intervistuar për shkaktimin e aksidentit me lëndime të rënda dhe ikje nga vendi i ngjarjes.
Prokurori i Shtetit ka vendosur që rasti të shkojë në procedurë të rregullt, teksa hetimet po vazhdojnë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.