Vidhet arka e bamirësisë me 500 euro, në një xhami në Drenas!

Imami i xhamisë në fshatin Kizharekë të Drenasit ka raportuar në polici se persona të panjohur kanë hyrë në xhami dhe kanë vjedhur arkën e bamirësisë që kishte 500 euro.

Ai mes tjerash ka thënë se vlera e dëmit të derës arrin rreth 970 euro.

Në raportin 24 orësht të policisë nuk raportohet për të arrestuar teksa rasti është duke u hetuar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.