Viva Fresh e kthen çmimin e vajit nga 3.49, në 1.95!

‘Viva Fresh Store’ ka vendosur që ta kthejë çmimin e vajit nga 3.49 euro për litër sa e ka shitur sot, ta kthej në 1.95 cent.

Në një postim në Facebook, kompania njofton se çmimi prej 1.95 euro për litër do të jetë në gjithë Kosovën.

Ndryshe, edhe kryeministri Kurti ka kritikuar sot shtrenjtimin e vajit duke e vlerësuar si më të lartin në botë dhe të paarsyeshëm.

Madje, ministrja Albuelna Haxhiu ka kërkuar Prokurorisë hetim për këtë çështje.

Njoftimi i plotë i kompanisë:

Njoftim i rëndësishëm!

Viva Fresh Store ka vendosur që ta subvencionojë çmimin e vajit në të gjitha pikat e saja në krejt Kosovën! Nga SOT, çmimi i vajit do të jetë 1.95 cent!

Po ashtu, edhe çmimi i bukës vazhdon të subvencionohet dhe mund ta gjeni për vetëm 30 cent!

JU faleminderit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.