Voziti 121 km/h në zonë 40 km/h, gjobitet nga Policia 500 euro

Policia e Kosovës këtë të shtunë ka bërë të ditur se një qytetari nga Ferizaj iu është shqiptuar një gjobë për tejkalim shpejtësie në shumë prej 500 euro dhe pesë pikë negative.

Gjoba, sipas policisë erdhi pasi i njëjti voziti në shpejtësi prej 121 km/h në zonë 40 km/h.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.