Vushtrri, hajnat e vjedhin frizin dhe mishin

Një grua nga Vushtrria ka raportuar se dje disa persona të panjohur i kanë hyrë në shtëpi.

Në raportin e policisë thuhet se i kanë vjedhur një pompë të ujit, një friz dhe një sasi mishi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.