Zhduket një burrë në Lubiqevë të Prizrenit

Një person ka raportuar në Polici se babai i tij është zhdukur në Lubiqevë të Prizrenit.

Sipas tij, ai është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e tij.

Rasti është në procedurë hetimore.

‘’ Fsh. Lubiqevë, Prizren 26.05.2026-13:30. Me 27.05.2023 një mashkull kosovar ka raportuar se babai i tij viktima mashkull kosovar, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e tij. Rasti në procedurë hetimore.’’ thuhet në raportin e Policisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.