Zjarrfikësit ia shpëtojnë jetën një personi, u shemb dheu dhe e zuri në kanal

Është shembur dheu kështu duke e zënë një person në një kanal.

Falë intervenimit të Zjarrfikësve të Kamenicës, personi i bllokuar është nxjerrë i gjallë.

Kështu kanë njoftuar ata në Facebook.

“Falë informimit me kohë dhe intervenimit të shpejtë nga Zjarrfikësat arrinë të nxirret i gjallë një person i bllokuar nga shembja e dheut në një kanal.NE NUK NDALEMI KUR LODHEMI, NE NDALEMI KUR MBAROJMË!” thuhet në njoftim./Indeksonline/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.