Zona 120/ Policia gjobit shoferin duke vozitur 176 km/h ,me pajisje inteligjente

Vazhdon patrullimi me veturë zyrtare me pajisje inteligjente në identifikimin dhe ndëshkimin e kundërvajtjeve, me ç’rast sot gjatë kontrollit të trafikut kundërvajtjet me tejkalimin më të lartë të shpejtësisë janë identifikuar në zonën 120 km/h duke drejtuar mjetin me 176 km/h .

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.