🔮Lajmi Fundit : Prokuroria inicion hetime pĂ«r pĂ«rleshjen fizike nĂ« Kuvendin e KosovĂ«s

Prokuroria e Prishtinës ka iniciuar hetime, pas përleshjes fizike sot në Kuvendin e Kosovës, mes disa deputetëve dhe minsitrave të kabinetit qeveritar.

Sipas njoftimit tĂ« ProkurorisĂ«, janĂ« iniciuar hetime nĂ« drejtim tĂ« veprĂ«n penale “Sulmi”.

Në njoftimin e Prokurorisë është thënë se është autorizuar Policia e Kosovës në ndërmarrjen e të gjitha veprimeve të nevojshme hetimore, përfshirë po ashtu marrjen e deklaratave të palëve të përfshira në këtë rast.

“Prokurori i Shtetit ka iniciuar hetime nĂ« drejtim tĂ« veprĂ«s penale Sulmi, lidhur me incidentin i cili ka ndodhur gjatĂ« ditĂ«s sĂ« sotme nĂ« Kuvendin e KosovĂ«s, si dhe ka autorizuar PolicinĂ« nĂ« ndĂ«rmarrjen e tĂ« gjitha veprimeve tĂ« nevojshme hetimore, pĂ«rfshirĂ« po ashtu marrjen e deklaratave tĂ« palĂ«ve tĂ« pĂ«rfshira nĂ« kĂ«tĂ« rast” – thuhet nĂ« njoftim.

Prokuroria njoftoi se nĂ« koordinim tĂ« plotĂ« me PolicinĂ« do t’i ndĂ«rmarrin tĂ« gjitha veprimet komform dispozitave ligjore tĂ« KPPRK-sĂ«, deri nĂ« sqarimin e plotĂ« tĂ« çështjes nĂ« fjalĂ«./Kallxo,com.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.