🚹🚹

Të nderuar qytetarë të Prizrenit dhe Dragashit

Ju njoftojmĂ« se pĂ«r shkak tĂ« reshjeve tĂ« dendura tĂ« shiut, kemi hasur nĂ« rritje tĂ« ndjeshme tĂ« turbullirĂ«s nĂ« NjĂ«sinĂ« nĂ« Dragash dhe nĂ« burimin kryesor “40 Burimet” qĂ« furnizon qytetin e Prizrenit me ujĂ« tĂ« pijshĂ«m. Kjo situatĂ« ka shkaktuar probleme serioze nĂ« cilĂ«sinĂ« dhe sasinĂ« e ujit tĂ« disponueshĂ«m.

Prandaj, ju informojmë se:

1. Do të ketë rënie të sasive të ujit të furnizuar.
2. Uji aktualisht nuk është i sigurt për konsumim.

Uji mund të përdoret për konsumim vetëm pas një njoftimi të dytë zyrtar nga ana e kompanisë.

Ju falĂ«nderojmĂ« pĂ«r mirĂ«kuptimin dhe bashkĂ«punimin tuaj. Jemi duke punuar intensivisht pĂ«r tĂ« normalizuar situatĂ«n sa mĂ« shpejt tĂ« jetĂ« e mundur dhe do t’ju mbajmĂ« tĂ« informuar pĂ«r zhvillimet e reja.

Për çdo pyetje apo shqetësim, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të konsumatorëve!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.