🟠SerbĂ«t lokalĂ« nĂ« veri tĂ« KosovĂ«s kanĂ« bllokuar me kamionĂ« rrugĂ«n magjistrale nĂ« afĂ«rsi tĂ« pikĂ«kalimit kufitar tĂ« JarinjĂ«s, qĂ« gjendet nĂ« KomunĂ«n e Leposaviqit.

Bllokadat vijnë një ditë para se të hyjnë në fuqi dy vendime të Qeverisë së Kosovës që kanë të bëjnë me targat dhe dokumentet serbe.

📾 REL

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.