Adelina Morina është kryetarja e re e RDK-së në Prizren

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se Adelina Morina është kryetarja e re e Rinisë Demokratike të Kosovës në Prizren.

Ai ka thënë se ajo është nxënëse e shkëlqyer e mjekësisë.
Më tej, ai ka thënë se është ambicioze dhe energjike.Krasniqi ka thënë se ndërtimi i së ardhmes që dëshirojmë është i mundur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.