Arrijnë në Kosovë heronjtë tanë, u angazhuan në Turqi në misionin për të shpëtuar jetë👏

Sot në Kosovë kanë arritur 6 pjestarët nga Shoqata e Kosovës për Kërkim Shpëtim, të cilët ishin angazhuar në ofrimin e ndihmës në Hatay në Turqi, në misionin për të shpëtuar jetë, pas tërmetit që la mijëra viktima.

Në aeroport, ata u pritën nga familjarët dhe nga ambasadori i Turqisë në Kosovë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.