Arrijnë në Kosovë 3.3 milionë fletëvotime për zgjedhjet e 17 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se fletëvotimet për zgjedhjet lokale të 17

Read More

RTK ka paguar 472 mijë euro “gabimisht” një kompanie private!

Radio Televizioni i Kosovës i ka paguar mbi 472 mijë euro për pesë vjet një

Read More

S`ka masa të reja, mbesin në fuqi ato të vjetrat

Ministria e Shëndetësisë dhe kryetarët e komunave pas takimti që kanë mbajtur për masat anticovid

Read More

Më 17 tetor votohet edhe në Maqedoninë e Veriut, KQZ-ja papërgjigje për votuesit me dyshtetësi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) është vënë përballë një sfide të re për votuesit e

Read More

Vebih Zekolli është komandanti i ri i Stacionit të Policisë në Prizren

Në pozitën e komandantit të Policisë në Prizren është caktuar major Vebih Zekolli.Ndërsa ish-komandanti Qamil

Read More

19-vjeçari theu lokalin në Prizren dhe vodhi kuletën e pronarit, Policia e arreston

Me datë 05 tetor 2021, një kafiteri në rrugën ”Xhevë Lladrovci” në Prizren, ishte thyer

Read More