Besnik Krasniqi nga AAK: Javët dhe muajt në vijim do të jenë të vështira për pushtetin lokal…

Besnik Krasniqi nga AAK: Javët dhe muajt në vijim do të jenë të vështira për pushtetin lokal.
Do të njoftoheni me mega skandalet, dështimet, dostat dhe shoferat milionera të këtij pushteti pa zot shtëpie.
Poashtu do të njoftoheni me alternativat, vizionin dhe ekipin profesional e me integritet të lartë të Aleancës si alternativë e qeverisjes me vizion të qartë për qytetin dhe komunën tonë!

Ka shkruar Besnik Krasniqi kryetari i degës së AAK- së në Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.