Shkaktoi aksident me fatalitet dhe iku, Policia kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për gjetjen e Naser Demirit nga Gjilani.

Read More

Mijëra kosovarë ia mësyjnë Shqipërisë për fundjavë

Policisë Kufitare i është dashur të punojë me procedure të përshpejtuar që prej orëve të

Read More

Ambasadori britanik Nicholas Abbott mirëpret aplikimin e Kosovës për Këshillin e Evropës

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Nicholas Abbott ka mirëpritur synimin e Kosovës për

Read More

Deputetët që promovojnë rritjen e pagës në mënyrë vullnetare në 350 euro, vizituan prodhuesit e Prizrenit

Një delegacion i përbërë nga deputetët e Parlamentit të Republikës së Kosovës, Eman Rahmani, Visar

Read More

Punëtori në Lipjan ia merr shefit 11 mijë euro dhe s’kthehet më në punë

Një burrë nga Lipjani ka raportuar në Polici se një punëtor i firmës së tij,

Read More