Çka deshti të thotë Dodë Gjergji “vëllezërve tanë që janë konvertuar në islam gjatë kohës, të kenë një agjërim të lehtë”

Me rastin e festës së Pashkëve Dodë Gjergji sot mbajti një fjalim rasti.

Ai madje, me rastin e muajit të Ramazanit, besimtarëve që janë konvertuar në Islam, iu uroi agjërim me një dedikim jo të zakontë.

“Dëshiroj të shpreh urimin tonë për të gjithë ata që agjërojnë dhe u uroj vëllezërve tanë që janë konvertuar në islam gjatë kohës, të kenë një agjërim të lehtë”, tha ai, njofton Klankosova.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.