Dorëzohen 3 Vetura Peugeot 208 të lojës së madhe shpërblyese nga Kompania “Abi” 🚘🚖🚘 😍👇

Dorëzohen 3 Vetura Peugeot 208 të lojës së madhe shpërblyese nga Kompania “Abi” 🚘🚖🚘 😍👇

Fituesit e premisë kryesore 3X Vetura Peugeot 208 të lojës së madhe shpërblyese

Blerta Milaimi nga Prizreni është fituesja e veturës së parë Peugeot 208 në ABI Center

Hyzri Gashi nga Suhareka është fituesi i veturës së dytë Peugeot 208 në ABI Store

Zana Grazhda nga Prizreni eshtë fituesja e veturës së tretë Peugeot 208 në ABI Plus

Fituesve ua urojmë veturën e re duke iu dëshiruar gjithmonë fat dhe mirësi në jetë.

ABI, nuk do të ndalet me kaq por do të ketë gjithmonë oferta dhe surpriza të tjera për ju!

#abicenter #abistore #abiplus #prizren

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.