Emrat. Jo inicialet/Kërkohet publikimi i emrave të dhunuesve e jo vetëm inicialet

Emrat e dhunuesve duhet publikuar. Ska privatesi aty.
Në SHBA psh, dhunuesit e kësaj natyre (sex
offenders) hyjnë në listë e cila është publike, dhe sa
here që lëvizin apo nderroinë vendbanim duhet te
lajmerojnë autoritetet e lagjes, dhe komuniteti
njoftohet per vendbanimin e tyre.

Kjo është çështje e interestit publik, ka shkruajtur faqja Vrojtuesit e Lagjes Prishtinë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.