Një grua në Prishtinë futet me forcë në veturë dhe sulmohet seksualisht

Një grua ka raportuar në polici se dy persona të pa njohur e kanë futur me forcë në veturë dhe më pas e kanë sulmuar seksualisht, të dielën në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë.

Në raportin e policisë thuhet se viktima ka pranuar tretman mjekësor, rasti është duke u hetuar nga njësitet kompetente policore.

Të shtunën e javës së kaluar, një 11-vjeçar dyshohet se është sulmuar seksualisht dhe dhunuar nga pesë persona.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.