Flamuri i Kosovës dhe ai Kombëtar në gjysëm shtizë në objektin e Komunës së Prizrenit!🇽🇰

Në nderim të Rreshterit të Policisë së Kosovës Afrim Bunjaku, i cili sakrifikoi jetën e tij në krye të detyrës.

Nderime dhe respekt të veçant për Policinë e Kosovës, ka shkruar Edin Shehu drejtori i Administratës në Komunën e Prizrenit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.