Gjykata në Turqi merr vendim në rastin e sulmit terrorist në Taksim:Ahlam Albashir u dënua me 7 herë burgim të rëndë të përjetshëm dhe 1794 vjet burg 👇Është marrë vendimi për rastin e sulmit terrorist me bombë në Taksim të ndodhur në rrugën Istiklal më 13 nëntor 2022 në Stamboll, ku humbën jetën 6 persona. 

Gjykata dënoi shtetasen siriane Ahlam Albashir me 1794 vjet burg dhe 7 herë burgim të përjetshëm, e cila la çantën me një bombë të punuar me dorë në rrugën Istiklal më 13 nëntor 2022 në Stamboll/Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.