Hapet thirrja për shtesa për fëmijët të lindur nga 1 janari i vitit 2010

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.