“ Hidroregjioni Jugor” – Njoftim për konsumatorët e Suharekës 👇

🔴

Konsumatorë të nderuar, KRU “ Hidroregjioni Jugor” sh.a njësia e Suharekës njofton se për shkak të defektit të shkaktuar në stacionin e pompave në Fshatin Studenqan, sot me daten 08.05.2024 do të ketë ndërprerje të ujit të pijes prej orës ⏰17:00  deri me datën 09.05.2024 në ora ⏰10:00 në këto Lagje :

📍Lagjja Gashve
📍Lagjja Perzhakëve
📍Lagjja Binakve dhe pjesët e larta të fshatit përgjat rrugës kryesore

Me sanimin e defektit, do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes🚰

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.