Komuna e Prizrenit bën shprëndarjen e druve për kategoritë sociale

Me vendim të Kryetarit Shaqir Totaj, sot, u bë shpërndarja e druve për ngrohje, për dhjetëra familje të kategorive sociale në mënyrë që t’u dilet në ndihmë në këtë kohë krize dhe temperaturash të ulëta.

Drejtori i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Edmond Hoxha, përcolli mbarëvajtjen e këtij procesi, në hapësirat e Parkut Kombëtar “Sharri”, së bashku me zyrtarë të Qendrës për Punë Sociale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.