Komuna e Prizrenit ka një lajm të mirë për fermerët

Komuna e Prizrenit ka njoftuar të gjithë fermerët se vazhdohet afati i aplikimit për subvencione deri më 12 gusht 2022.

Afati i aplikimit është shtyer për këto kategori:

1. Subvencionimi i prodhimtarisë së qumështit

2. Subvencionimi i bletëve

3. Subvencionimi i deleve dhe dhive, dhe

4. Subvenciomi i prodhimit të peshkut

“Sqarim për gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit se për shkak të disa problemeve teknike të WEB-faqës komunale në nivel qendror, ky dokument dhe dokumente të tjera do të publikohen vetëm në rrjetin social Facebook.

Pas rregullimit të problemeve teknike, do të publikohet edhe në webfaqën zyrtare të komunës” thuhet në njoftimin zyrtar të Komunës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.