Komuna Prishtinës i jep 150 mijë euro festivalit “Sunny Hill”, paret e taksapaguesve kosovarë

150 mijë euro do t’i kushtojë Komunës së Prishtinës organizimi dhe manifestimi i “Sunny Hill Festival”, festival ky që organizohet nga këngëtarja kosovare me famë ndërkombëtare, Dua Lipa dhe babai i saj, Dukagjini.

Kështu është bërë e ditur në njoftimin për dhënie të kontratës të publikuar në faqen zyrtare të e-Prokurimit. Kontrata ëshë dhënë përmes procedurës së shpejtë të negocimit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.