Ndërron jetë babai i Hysni Gucatit

“Të dashur familjarë, miq dhe shokë sot Gjyshi Avdullah Hasan Gucati ndërroi jetë.Për kohën dhe vendin e varrimit ju njoftojmë”, ka shkruar djali i Gucatit në “Facebook”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.