Kryetari i Londrës bën Umre në Qabe

Kryetari i Londrës, Sadiq Khan, ka vendosur që për fundvit t’i vizitojë qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Në llogarinë e tij në Facebook, ai ka ndarë dy fotografi nga pelegrinazhi, njofton Klan Kosova.

“Një fund i bekuar i vitit 2022. Gjatë kësaj kohe të veçantë për kaq shumë familje, jam mirënjohës që kam qenë në gjendje të vizitoj qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës për të ndërmarrë pelegrinazhin e Umres me familjen time”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.