Kujdes! Sot parashikohet të mbajë mot jashtëkonisht i nxehtë deri 38°C ☀️🥵

Për sot parashikohet të mbajë mot me diell dhe jashtëkonisht i nxehtë. Kujdes: Rrezik nga dehidrimi dhe goditja e nxehtësisë nëse jeni jashtë për periudha të gjata kohore.

Era do të fryjë nga kuadrati i jugperëndimit, e cila kohë pas kohe pritet të jetë mjaft e fuqishme, sidomos në jugperëndim të vendit, me shpejtësi prej 15-55 km/h!

Temperaturat minimale do të luhaten prej 17 deri në 20°C, ndërsa ato maksimale prej 35 deri në 38°C. /MeteoKosova/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.