Lajm i fundit: Bombardime të fuqishme në Gaza nga Izraeli, ndërpritet interneti dhe telefoni për të mos publikuar pamjet në BotëNë pjesën veriore të rripit të Gazës të premten në mbrëmje janë bërë bombardime të hatashme nga Izraeli ka raportuar AlArabyia.

Sipas këtij mediumi, ushtria izraelite ka thënë se janë duke sulmuar vazhdimisht rripin e Gazës me këtë territor.

Korrespodenti i AlArabyia ka raportuar se aktualisht në Gaza ka përjetuar bombardimet më intensive që nga fillimi i luftës më 7 tetor.

Në rrjetet sociale janë publikuar edhe pamje të bombardimeve që po ndodhin aktualisht atje por shumica e pamjeve nuk po publikohen për shkak të bllokadës nga mediat sociale Facebook, X dhe të tjerat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.