Mbreti i ri i Britanisë Charles III ka vizituar edhe Xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren në vitin 2016

Princi Charles i Uellsit që tani do të jetë Mbreti Charles III i Mbretërisë së Bashkuar pas vdekjes së nënës së tij Mbretëreshës Elizabeth II ka vizituar Kosovën dy herë. Herën e parë në shtator 1999 dhe herën e dytë në mars 2016.

Çifti i familjes mbretërore britanike Princi Charles dhe Dukesha Camila në vizitën e tyre para 6 vjetëve janë pritur me ceremoni të lartë shtetërore. Princi Charles tani mbret dhe Dukesha takuan udhëheqësit në Kosovë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.